Over ons

Duurzaam


Wereldwijd worden er zo’n één miljoen plastic flesjes gebruikt. Per minuut! En na gebruik belanden die in de plastic soep. Dit is een grote drijvende plastic vuilnisbelt in de Grote Oceaan. Dit moet stoppen!

Gebruik daarom elke dag Toetiefroetie en maak een einde aan het onnodige gebruik van plastic flesjes. Kortom: zorg voor jezelf, voor anderen en voor de natuur. Samen met jouw Toetiefroetie.

Lifestyle


Het dagelijks drinken van ongeveer 2 liter water is gezond. Met de Toetiefroetie verander je op een leuke en slimme manier jouw lifestyle. Zo bereik je elke dag fris, fruitig en eenvoudig deze doelstelling.

Water met een fruitige of kruidige twist wordt nooit saai en is bovendien caloriearm. Maak je eigen gezonde drankjes en laat de frisdrank achterwege.

Design


Bij Toetiefroetie staat design en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Het resultaat? Een echte eyecatcher! Maar zo’n eyecatcher verdient natuurlijk ook een grote hoeveelheid recepten.

Stuk voor stuk geschikt voor de Toetiefroetie. Deze recepten zijn te vinden op deze site. Er zit voor ieder wat wils bij!

Zorg voor jezelf, voor anderen en voor de natuur

Wie zijn wij?

Twee studenten met één passie: ondernemen om te veranderen!

Fabian
Robroek

Sten
IJsseldijk